BORKAI ÚJRA ÉS ÚJRA: Kamu volt, hogy külön nyomoznak "Az ördög ügyvédje” blog után
2019. november 26. írta: Smitt Róbert Író

BORKAI ÚJRA ÉS ÚJRA: Kamu volt, hogy külön nyomoznak "Az ördög ügyvédje” blog után

borkai_1.jpg

Már a nyomozók célkeresztjében van az „ördög ügyvédje” – állította szombati cikkében a kormányközeli Magyar Nemzet. A lap hatósági forrásokra hivatkozva közölte, hogy a Borkai Zsolt elleni lejárató akciók miatt hamarosan újabb gyanúsítások várhatóak.

A 24.hu a cikk állításai alapján megkereste az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, hogy valóban keresik-e, ki vagy kik írták a győri polgármester adriai orgiájáról készült videót nyilvánosságra hozó „Az ördög ügyvédje” blogot. Az ORFK-hoz eljuttatott kérdésük így hangzott:

A hétvégén a Magyar Nemzet hatósági forrásokra hivatkozva azt írta, hogy hamis vád és nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt külön nyomozás folyik az „ördög ügyvédje” ellen. Kérdésünk az, valóban van-e külön nyomozás a fenti jogcímeken a blog szerzője, vagy szerzői ellen?

Az ORFK kedden egymondatos választ küldött:

Az Ön által említett ügyben a rendőrségen nincs folyamatban nyomozás.

Bár igény biztosan lenne rá a kormányoldalon, a jelek szerint mégsem igaz, hogy hatósági vizsgálatok alapján már megvan az önkormányzati választás kimenetelét is befolyásoló botrány kirobbantóinak a névsora, és hogy a nevek hamarosan nyilvánosságra is kerülhetnek.

(24)

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9515325654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása