DURVÁN NÉZ KI, AZ M1-N GYŐRNÉL ÁROKBA HAJTOTT! Elaludt a sofőr
2019. február 26. írta: BoldiG

DURVÁN NÉZ KI, AZ M1-N GYŐRNÉL ÁROKBA HAJTOTT! Elaludt a sofőr

baleset_m1-0225-01.jpg

Elalvás okozhatta a balesetet, amely az M1-es autópályán Győr térségében történt.

Keményen landolt az a közlekedési balesetet szenvedett teherautó, amely az M1-es autópálya 106. kilométerszelvényénél éjfél körül került az árokba. Egy 23 éves körösharsányi férfi tehergépkocsijával közlekedett az autópályán Hegyeshalom felől, Budapest irányába.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sofőr elaludt vezetés közben, amelynek következtében járművével a pálya melletti szalagkorlátnak hajtott, majd a vízelvezető árokba csapódott. A balesetet során szerencsés módon személyi sérülés nem történt.

baleset_m1-0225-02.jpg

A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

A hasonló balesetek elkerülése érdekében fontos, hogy a gépjárművezetők vegyék figyelembe, hogy a lakott területen kívüli utak monotonsága könnyedén elálmosítja még az éber vezetőt is. Fontos, hogy ne hagyják figyelmen kívül az álmosság, fáradtság első jeleit sem. Amikor ezek jelentkeznek ne sajnáljuk az időt, álljunk meg egy rövid pihenőre, levegőzzünk, szálljunk ki a járműből és vérkeringésünket néhány tornamozdulattal frissítsük fel. Csokoládé, kávé fogyasztása is hatékonynak bizonyulhat.

(rendőrség)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5714655429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása