GYŐR KÖRNYÉKI KORRUPT ZSARUK: A 18 rendőrből tegnap hatot letartóztattak, ma a további 12 sorsáról döntenek
2019. február 28. írta: Cseri Pali

GYŐR KÖRNYÉKI KORRUPT ZSARUK: A 18 rendőrből tegnap hatot letartóztattak, ma a további 12 sorsáról döntenek

korrupt_zsaruk.jpg

18 rendőrrel szemben zajlik eljárás a a Győri Törvényszék Katonai Tanácsa előtt, tegnap hat rendőrt letartóztattak, csütörtökön a másik 12 rendőr sorsáról döntenek, írja a Kisalföld. A rendőrökre összehangolt akció során csaptak le, azzal gyanúsítják őket, hogy készpénzért cserébe nem büntettek meg szabálysértő autósokat az M1-es autópályán Győrnél.A Győri Regionális Nyomozó Ügyészség előnyért hivatali kötelességet megszegve bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmények miatt folytat nyomozást.

A lap szerint a teljes lébényi rendőrőrs érintett, információik szerint „az eljárás során csak a parancsnok és a helyettese maradhatott a beosztásában".

(index)

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9714659397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása