ENNYIRE NEM AKARHATTAK GYŐRBEN DOLGOZNI EZEK A FIÚK! Amit megfogtak vittek
2019. március 08. írta: BoldiG

ENNYIRE NEM AKARHATTAK GYŐRBEN DOLGOZNI EZEK A FIÚK! Amit megfogtak vittek

betorok-0202-gyor-police-hu.jpg

A győri nyomozók két győrsági férfit gyanúsítanak a bűncselekmények elkövetésével.

A nyomozás adatai szerint a 25 és a 35 éves gyanúsítottak még február 2-án délután és február 3-án 9 óra között Győrben, a Szent Imre úton, egy építés alatt álló ház három lakásának ajtaját feszítették be, majd a helyiségekből hőlégfúvó és elektromos fűtőkészülékeket vittek magukkal.

lopottaru-autoban-police-hu.jpg

quad-lopott-police-hu.jpg

Ezzel nem elégedtek meg, a lakások után a ház előtt parkoló tehergépkocsi ablakait betörték, valamint az udvaron álló személygépkocsi zárszerkezetét megrongálták és a járművekből kéziszerszámokat, szerszámgépeket, földmérő eszközt loptak el.

betores-gyor01-police-hu.jpg

A győri rendőröknek 1-2 hét alatt sikerült beazonosítaniuk a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Ferencet és O. Ádámot, akiket tegnapelőtt elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a két győrsági férfit – őrizetbe vételük mellett - lopás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Kihallgatásuk során a férfiak beismerő vallomást tettek.

A két férfinál folytatott házkutatások során ráadásul további  bűncselekményekből származó tárgyakra bukkantak az intézkedő rendőrök. A megtalált bűnjelek kapcsán, tegnap a két tolvaj Töltéstaván, Győrságon, Kismegyeren és Nyúlon elkövetett lopásokról tett beismerő vallomást.

(via police)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5914676834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása