INDULNAK A BORKAIHOZ LOJÁLIS CIVILEK IS AZ ŐSZI VÁLASZTÁSON! Ők igazi, független civilek?
2019. március 08. írta: Cseri Pali

INDULNAK A BORKAIHOZ LOJÁLIS CIVILEK IS AZ ŐSZI VÁLASZTÁSON! Ők igazi, független civilek?

balla.jpg

Miközben sorra repülnek ki a friss hírek a szombathelyi ellenzék városfoglalásáról, az egri ellenzék teljes összefogásáról, addig Győrben, de a Dunántúl többi nagyvárosában történtekről még nagy a csend! Vajon mi várható őszre?

A decemberi - januári tüntetések idején egy időre összefogott a győri ellenzék. Ott voltak a szakszervezetek által szervezett útlezárásokon is. Azóta viszont nagy a csend! Hallani híreket egyeztetésekről, de semmi biztosat nem tudunk.

Az viszont friss hír, hogy Balla Jenő a Jancsifaluért Egyesület elnöke harcba száll! Egyesületi színekben, civilként próbálkozik nem csupán Jancsifaluban, de a város minden körzetében.

Szép próbálkozás, mondhatnánk...Csakhogy Balla Jenő (egyesülete) éveken át kapott a várostól nem kevés anyagi támogatást. Ezt Balla az évenként egyszer, decemberben lebonyolított városi közmeghallgatáson buzgó helyeslések és dicshimnusz kíséretében szokta megköszönni Borkai Zsoltéknak

Nem kell politológusnak lenni ahhoz, hogy rájöjjünk, a Fidesz (alias Borkai) már előre készül arra, hogy jó néhány, hozzá lojális egyesület bevetésével terelje el a választók figyelmét - bizalmát egy esetleges győri, valóban az ellenzéket képviselő egyesületről.

Tehát amíg az ellenzék még csak tárgyalgat ( ha teszi egyáltalán??) egymással, addig Borkai már készültségbe helyezte a hozzá lojális civileket.  Persze ez nem meglepő! Szombathely vagy Mosonmagyaróvár elvesztését ki tudná heverni a Fidesz, de Győrt nem engedheti el! Hiszen Győr egy aranybánya! És az itteni esetleges mutyik napvilágra kerülése nem csupán a helyi potentátok, de országos politikusok vesztét is okozhatja!



Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!



A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7314677592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása