MEGÚJUL A BATTHYÁNY LIGET JÁTSZÓTERE GYŐRBEN: Áprilisban már játszhatunk is rajta
2019. március 12. írta: Cseri Pali

MEGÚJUL A BATTHYÁNY LIGET JÁTSZÓTERE GYŐRBEN: Áprilisban már játszhatunk is rajta

 gyor_2013_batthyany_ter_6.jpg

A park több mint száz éves múltra tekint vissza, és napjainkban is nagy népszerűségnek örvend, hiszen minden korosztály megtalálja itt a kikapcsolódás, pihenés, vagy éppen a sportolás lehetőségét.  

A munkálatok során a játszótér összes eszközét felújítják, az esési felületekre pedig korszerű, rekortán borítás kerül. A járófelületek gyöngykavics burkolatát felfrissítik, a játszótér fa kerítését pedig táblás fémkerítésre cserélik. A felújítás április végére készül el, addig pedig előfordulnak részleges, vagy teljes zárások, ezek idejére a játszóteret használók türelmét és megértését kérik.

(győt)

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7314684536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása