EGY NAP KÉT BALESET GYŐRBEN: Még mindig nem figyelünk eléggé
2019. március 25. írta: Cseri Pali

EGY NAP KÉT BALESET GYŐRBEN: Még mindig nem figyelünk eléggé

gyor_motor.jpg

Bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy a 85-ös számú főúton baleset történt tegnap délután 15 óra 48 perckor. Egy 31 éves férfi közlekedett motorkerékpárral Barbacs külterületén, Csorna felől Győr irányába. Haladása során a körforgalomból kiérve jobbra kanyarodásakor - eddig tisztázatlan okok és körülmények között - megcsúszott és jobb oldalára dőlve szalagkorlátnak ütközött. A balesetben a sofőr megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

gyor_kocsi.jpg

Ugyanaznap Győrben, a Szent Imre úton, a Szauter út felől közlekedett egy személygépkocsi 2 óra 9 perckor. Haladása során az autó sofőrje a Vasvári Pál úti kereszteződéshez érve a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint – a jelzőlámpa villogó sárga fényjelzésekor - a kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget és összeütközött a védett úton közlekedő járművel. A balesetben nem sérült meg senki.

gyorkocsi1.jpg

 

Fotó: police.hu

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8214715131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása