NEM MINDENNAPI PROGRAM GYŐRBEN: Lépjen be a távhőellátás szívébe
2019. március 31. írta: Cseri Pali

NEM MINDENNAPI PROGRAM GYŐRBEN: Lépjen be a távhőellátás szívébe

 tavho_1.jpg

Idén is csatlakozik a GYŐR-SZOL Zrt. a Távhőszolgáltatás Napjához, melyet a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége kezdeményezésére 2014 óta minden évben megrendeznek. A távhőszolgáltatók ezen a napon közösségi programokon keresztül ismertetik meg a környezetbarát, biztonságos és kényelmes távhőszolgáltatást a lakossággal.

A Távhőszolgáltatás Napján, április 12-én, pénteken nyílt napot tart a GYŐR-SZOL Zrt. Távhőszolgáltatási igazgatósága. Az idei rendezvény különlegessége, hogy a győri távhőszolgáltatás ebben az évben ünnepli 50 éves jubileumát.

A szervezők a távhő környezetbarát jellemzőit is szeretnék bemutatni a látogatóknak, ezért a program a Rozgonyi utcai telephelyen a geotermikus hő fogadására létesített állomás megtekintésével kezdődik.

Ezt követően a résztvevők szakavatott kollégák kíséretében bejárhatják a győri távhőellátás „szívét”, a Rozgonyi utcai fűtőerőművet. Közelről láthatják, hogy hol termelik meg azt a hőt, ami a távhőhálózaton és a hőközpontokon keresztül eljut a város 24 ezer lakásába. Megnézhetik a kazánokat, a hővezénylő központot, a gázmotoros erőművet, sétálhatnak a 80 és 101 méteres kémények tövében. Megismerhetik, hogy miért környezetbarát, miért biztonságos a távhőellátás, miért lehet fontos eszköz a megújuló energia hasznosításában.

Az április 12-i nyílt napon 16:30 órakor kezdődik a telephely bejárása. Gyülekezés a GYŐR-SZOL Zrt. Távhőszolgáltatási igazgatóságának Rozgonyi utcai telephelyén (9028 Győr, Rozgonyi u. 44.), a porta előtt, a kerékpártárolónál lesz.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A nyílt napra április 9-én, kedden déli 12 óráig a media@gyorszol.hu e-mail címen, illetve munkanapokon a 96/505-000 telefonszámon lehet jelentkezni.

A Távhőszolgáltatás Napjának programja nyilvános, azon bárki részt vehet.

(győrszol)

 

A fotó illusztráció

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9014729303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása