HOLNAPTÓL JELENTŐS VÁLTOZÁSOK A GYŐRI VONALON! Ezek a MÁV menetrendi változások
2019. április 06. írta: BoldiG

HOLNAPTÓL JELENTŐS VÁLTOZÁSOK A GYŐRI VONALON! Ezek a MÁV menetrendi változások

vasutallomas-gyor-moderngyor-com.jpg

Holnaptól, azaz április 7-től menetrendi változások lépnek életbe, amelyek érintik a Tatabányán áthaladó vonatokat.

A MÁV-START szokás szerint tavasz elejére finomhangolja az előző év decemberben életbe léptetett vasúti menetrendet; ennek megfelelően április 7-től az utasok számára kedvező változások lépnek életbe. A lényegesebb módosítások a Budapest–Debrecen–Nyíregyháza, a Budapest–Győr, a Székesfehérvár–Szombathely, a Székesfehérvár–Pusztaszabolcs és a Budapest–Kelebia vonalakon utazókat érintik.

A dunántúli vonalak főbb változásai

  • Győr–Budapest vonal: péntekenként a Győrből 15:09-kor induló vonat 16:07-kor megáll Bicskén, így több utas tudja igénybe venni a hét utolsó munkanapján.
  • A Celldömölk–Győr vonal változása, hogy a Szombathelyről Celldömölkön át Győr felé 5:19-kor induló vonat Győr-Gyárváros megállóhelyen 7:12-kor megáll. A vonat kedvező és közvetlen eljutást biztosít a reggeli órákban munkába és iskolába igyekvőknek.

A legjobb hírt viszont a „magyar tenger”-hez utazók kapják: április 27-től előszezoni vonatokat állítanak forgalomba a balatoni vonalakon, vagyis már az előszezonban is több vonat jár majd a Balatonra.

A további, életbelépő változásokról a többi vonalon, a Mávinform oldalán olvashat bővebben.

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljgyorben@gmail.com

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: boldoguljtatabanyan@gmail.com

Követed már a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3514744319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása