KÉT HETE TŰNT EL GYŐRBŐL! Segítsen megtalálni a kislányt
2019. április 19. írta: BoldiG

KÉT HETE TŰNT EL GYŐRBŐL! Segítsen megtalálni a kislányt

padar_vivien_police-hu.jpg

A rendőrség az állampolgárok segítségét kéri.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 17 éves Pádár Vivien Viktória március 27-én győri tartózkodási helyéről eltávozott és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Pádár Vivien Viktória 165 cm magas, vékony testalkatú, hosszú, sötétbarna hajú és barna szemű. Eltűnésekor fehér nadrágot és felsőt, valamint sportcipőt viselt.

A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Pádár Vivien Viktóriát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” számán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9514774624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása