ELKÉPESZTŐEN JÓ IDŐ LESZ!! Hamarosan Győrben is irány a strand!
2019. április 20. írta: BoldiG

ELKÉPESZTŐEN JÓ IDŐ LESZ!! Hamarosan Győrben is irány a strand!

napsutes.jpg

Ma estig túlnyomóan derült idő lesz, ha valaki az ország északkeleti részére kirándul, ott lehet egy kevés fátyol-, illetve gomolyfelhő.

Csapadék nem várható. Az északi, északkeleti szél időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 23 fok között alakul. Késő estére 10, 15 fok közé hűl le a levegő.

Ma késő estétől többnyire derült vagy kissé felhős lesz az ég, az Alföld és az Északi-középhegység keleti felén lehetnek felhősebb tájak. Csapadék nem valószínű. A nyugatias szél többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet hajnalban általában 2 és 7 fok között alakul, de a fagyra érzékeny helyeken -1, -2 fok is lehet.

Vasárnapra alapvetően napos időt jósolnak.

A Dunántúlon alapvetően napos, keleten pedig változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel. Északkeleten, keleten néhol zápor előfordulhat. Az északnyugati, északi szelet élénk széllökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között alakul.

Mi lesz hétfőn?

Változóan felhős lesz az ég, nyugaton több, keleten kevesebb napsütéssel. Főként az északkeleti megyékben lehet csak néhol zápor. A keleti, délkeleti szél többfelé megélénkül, a Fertő és Sopron körül meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között alakul.

Keddre az előrejelzések eleinte változóan felhős égboltot jeleznek, majd napközben dél, délnyugat felől fokozatosan erősen megnövekszik a felhőzet. Délnyugat felől több helyen várható csapadék; eső, záporeső mellett helyenként zivatar is lehet. A délkeleti, déli szél megerősödik, helyenként viharossá is fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 22 fok között alakul.

Szerdán eleinte többnyire erősen, majd változóan felhős idő várható. Főként a nap első felében fordulhat még elő elszórtan záporeső. A déli szél megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 18 és 23 fok között alakul, de északkeleten kissé hűvösebb is lehet.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6014776566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása