MI VAN GYŐRBEN, HOGY ENNYI A SZÖKÉSBEN LÉVŐ EMBER NÁLUNK? Most már fiatalkorú is
2019. április 29. írta: Cseri Pali

MI VAN GYŐRBEN, HOGY ENNYI A SZÖKÉSBEN LÉVŐ EMBER NÁLUNK? Most már fiatalkorú is

rendorseg3.jpg

A rendőrök egy férfit és egy gyermekkorút fogtak el körözés alapján az elmúlt 24 órában Győr-Moson-Sopron megye területén.

A győri járőrök tegnap 11 óra 45 perckor a Baross úton egy 44 éves radostyáni lakost, míg 21 óra 20 perckor, a Vasvári úton egy 11 éves fiút igazoltattak. Az intézkedők megállapították, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság körözte a férfit, illetve a Győri Rendőrkapitányság elfogatóparancsa volt érvényben a gyermekkorú fiú ellen, ezért elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították őket.

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6914793170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása