GYŐRI BOMBASIKER: Rangos versenyt nyertek a győri joghallgatók
2019. április 30. írta: Cseri Pali

GYŐRI BOMBASIKER: Rangos versenyt nyertek a győri joghallgatók

joghallagatok.jpg

Az OTDK Állam- és Jogtudományi Szekciójában hat helyezést, köztük két első helyet, valamint tizenegy különdíjat, illetve két kiemelt különdíjat is szereztek a Széchenyi István Egyetem jogi karának hallgatói.

Szépvölgyi Enikő, konzulense Dr. Glavanits Judit, és Ősze Áron, konzulense Dr. Erdős Csaba, az első helyen túl a kiemelt különdíjat is egyaránt kiérdemelte. Dr. Erdős Csaba pedig a széchenyis oktatók közül elnyerte a legeredményesebb konzulens díjat is.

A kétévente megrendezett Országos Tudományos Diákköri Konferencia a hazai és a határon túli magyar felsőoktatási intézmények legnagyobb hallgatói tudományos rendezvénye. A tizenhat tudományterületi szekcióban meghirdetett tavaszi konferenciasorozaton a Széchenyi István Egyetemet 90 hallgató képviselte. Közülük a Deák Ferenc Állam- és Jogtudományi Kar diákjai voltak a legsikeresebbek.

Ősze Áron forró témát választott és dolgozott fel: a titkos információgyűjtés egyes alkotmányossági kérdéseivel foglalkozott.

Szépvölgyi Enikő dolgozata szorosan kapcsolódik ahhoz, hogy a világhálón éljük mindennapjainkat, és vásárlásaink egyre nagyobb százalékát tesszük meg online. Az alternatív vitarendezés lehetőségeit vizsgálta a fogyasztói jogvitákban, felvázolva, hogy milyen lehetőségekkel élhetnek az érintettek.

 

A teljes cikk ide kattintva olvasható.

Fotó: Májer Csaba József

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4714795082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása