HA EL AKAR MENEKÜLNI A TÖMEG ELŐL GYŐR KÖRNYÉKÉN: Lombkorona tanösvény Pannonhalmán
2019. április 30. írta: Cseri Pali

HA EL AKAR MENEKÜLNI A TÖMEG ELŐL GYŐR KÖRNYÉKÉN: Lombkorona tanösvény Pannonhalmán

lombkorona1.jpg

Igaz, már egy éve átadták a nagyközönségnek, de azóta nem volt nagy hírverés körülötte. A győriek többsége biztosan nem is hallott még a létezéséről sem. Az erdőgazdaság építette, közvetlenül a "Boldog Jób" kilátó alatt. A "tanösvény" ugyan erősen túlzás a néhány méter hosszú szerkezetre és az alatta senyvedő csenevész fák ritka levélzetét is erős túlzás "lombkoronának" titulálni.

lombkorona2.jpg

Viszont, ha a nevétől eltérően egy remek, izgalmas formájú kilátót szeretnénk meglátogatni, akkor teljesíti minden elvárásunk. Gyönyörű panoráma, nincs lépcsőzés, szuszogás és a forma is egyedi. Ha május 1-én nem ragaszkodik a majálishoz, a sörhöz, virslihez és lufikhoz, ha inkább kirándulna egy közeli helyre, akkor nem tudunk jobb célpontot ajánlani.

lombkorona3.jpg

Ha pedig több ideje is van, akkor mégis kockáztassa meg a lépcsőzést a pár méterre található kilátó tetejére vagy sétáljon egyet az arborétum elbűvölően szép útjain.

 lomkorona5.jpg

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3714795720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása