MÁR SOHA NEM LESZ VÉGE AZ ILYEN ESETEKNEK? NEM ADOTT ELSŐBBSÉGET GYŐRBEN: El is ütötte a vétlen motorost
2019. április 30. írta: Cseri Pali

MÁR SOHA NEM LESZ VÉGE AZ ILYEN ESETEKNEK? NEM ADOTT ELSŐBBSÉGET GYŐRBEN: El is ütötte a vétlen motorost

baligyor1.jpg

A győri balesetben egy motoros sérült meg.

baligyor2.jpg

Győrben, a Fehérvári út felől, az 1-es számú főút irányába közlekedett egy személygépjármű vezetője tegnap 16 óra 35 perckor. A kereszteződéshez érve - ahol a forgalomirányító fényjelző készülék nem működött - balra, a Puskás Tivadar útra szándékozott bekanyarodni, ám manővere során nem biztosított elsőbbséget a vele szemből érkező és egyenesen továbbhaladni szándékozó motorosnak, akit elütött.

baligyor3.jpg

A motoros járművével elesett és megsérült, őt a mentők kórházba vitték. A Győri Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Fotó: police.hu

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5814794882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása