MÁJUS 23-IG LEHET PÁLYÁZNI AZ IDŐSEK LAKÁSÁTALAKÍTÁSÁRA GYŐRBEN: Idén 8 milliót osztanak szét
2019. május 10. írta: Cseri Pali

MÁJUS 23-IG LEHET PÁLYÁZNI AZ IDŐSEK LAKÁSÁTALAKÍTÁSÁRA GYŐRBEN: Idén 8 milliót osztanak szét

nyugger_7.jpg

2009-ben indította útjára a lakások átalakítását támogató pályázatot az önkormányzat, amely hozzájárul ahhoz, hogy az idősek minél tovább maradhassanak saját, megszokott környezetükben. Az idén nyolcmilliós keret áll rendelkezésre, és május 23-ig még lehet pályázni…

Az elmúlt tíz évben egyébként összesen 50,6 millió forintot biztosított az önkormányzat az átalakításokra, amiből 132 idős életfeltételeit javító lakáskorszerűsítés valósult meg. Az idén a győri közgyűlés az eddigi évekhez képest kétmillióval többet, nyolcmillió forintot különített el a pályázatra, amelynek gyakorlati lebonyolításával ezúttal is a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Nyugat-dunántúli Régióját bízta meg.

A pályázat elbírálása során előnyt élvez az az idős személy, aki igénybe vesz valamely szociális szolgáltatást. Egy pályázó által pályázható összeg: minimum 100 000 Ft, maximum 600 000 Ft. A pályázati dokumentumok letölthetők INNEN. A pályázat benyújtásának módja: egy eredeti és egy másolati példányban, elektronikusan kitöltve, postai úton, vagy személyesen a következő címre: Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület 9021 Győr, Amadé L. u. 1. Pályázat benyújtásának határideje: 2019. május 23.

(győr)

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9114818836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása