CSAK A JOGSIT AKARTÁK A GYŐRI ZSARUK MEGNÉZNI! Kábszeres volt a szentem
2019. május 18. írta: BoldiG

CSAK A JOGSIT AKARTÁK A GYŐRI ZSARUK MEGNÉZNI! Kábszeres volt a szentem

kabszer-fecskendo-police-hu.jpg

A győri rendőrök kábítószer birtoklása miatt fogtak el egy helybéli férfit.

A járőrök csütörtök éjfél előtt nem sokkal Győrben, a Tihanyi Árpád úton közlekedésrendészeti ellenőrzés céljából állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az intézkedés alatt a sofőr elég zavartan viselkedett, ezért átvizsgálták a járművét, amelynek során az ülésen lévő övtáskában, egy fecskendőben, fehér színű kristályos kábítószergyanús anyagot találtak.

A 31 éves győri férfit a rendőrök előállították, ahol a vele szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott. A nyomozók a férfit kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7214833236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása