SZÓ NÉLKÜL LEÜTÖTTÉK A GYŐRI BUSZMEGÁLLÓBAN! A férfi tonfával verte a fiatal lányt
2019. május 24. írta: BoldiG

SZÓ NÉLKÜL LEÜTÖTTÉK A GYŐRI BUSZMEGÁLLÓBAN! A férfi tonfával verte a fiatal lányt

tonfa-police-hu.jpg

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt fogtak el egy férfit a győri rendőrök.

Lakossági bejelentés alapján mentek ki a rendőrök tegnap délután Győrbe, egy Tihanyi Árpád úti buszmegállóba, ahol egy fiatal lányt bántalmaztak.

A buszra várakozók közül egy férfi lépett oda, a barátnőjével szintén a buszmegállóban álló lányhoz és előzetes szóváltás nélkül megütötte karját egy fémeszközzel, majd egy megérkező buszra felszállt, mint aki jól végezte dolgát és eltávozott.

A rendőrök a 20 éves M. Ferencet Tényőn, a busz végállomásán elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfi kihallgatása során beismerő vallomást tett, azonban arra nem adott magyarázatot, hogy miért ütötte meg a lányt.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1814855486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása