MIÉRT HANYAGOLJÁK EL A GYŐRI TÖMEGKÖZLEKEDÉST? Az ellenzék szerint ez lenne a legfontosabb
2019. június 14. írta: Cseri Pali

MIÉRT HANYAGOLJÁK EL A GYŐRI TÖMEGKÖZLEKEDÉST? Az ellenzék szerint ez lenne a legfontosabb

glazertimea.jpg

A tegnapi busztűz kapcsán adott ki közleményt a Glázer Tímea vezette közös ellenzéki csapat.

Szerintük ez az eset is demonstrálja a győri fideszes városvezetés hanyagságát. Évek óta eltűrik, hogy az ÉNYKK az ország legöregebb buszait Győrbe hozza és itt tovább üzemeltesse. Fejlesztésre, korszerűbb, környezetkímélőbb járművek beszerzésére egyetlen fillért sem költöttek soha. Ellenpéldaként érdemes a sokkal rosszabb anyagi helyzetben lévő Miskolc tömegközlekedését megnézni, ahol  lecserélték az összes buszt a sokkal tisztább üzemű és biztonságosabb gázüzemű MAN buszokra.

Borkai Zsoltot teljesen hidegen hagyja, hogy a győriek milyen buszokkal kénytelenek közlekedni. A győri ellenzék programjának fajsúlyos tétele lesz, hogy a kiöregedett járműparkot lecseréljék, leginkább elektromos hajtású buszokra.

 

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5314894282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása