MAJDNEM EMBERÖLÉS LETT AZ ITALOZÁS VÉGE GYŐRZÁMOLYON! Szúrta, vágta a cimboráját
2019. június 16. írta: BoldiG

MAJDNEM EMBERÖLÉS LETT AZ ITALOZÁS VÉGE GYŐRZÁMOLYON! Szúrta, vágta a cimboráját

kes-0615-police-hu.jpg

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök emberölés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe egy kézsmárki férfit.

Győrzámolyon, egy munkásszállón italoztak az ott lakók tegnapi napon, az esti órákban, amikor két férfi szóváltásba keveredett egymással. A vita során egyikük - egy 38 éves kézsmárki férfi - felkapott egy kést és vitapartnerét megfenyegette, hogy megöli, majd a mellkasán megszúrta és a nyakán megvágta. A helyiségben tartózkodók a kést ekkor elvették a támadótól, a sérült férfi pedig elhagyta a helyiséget és mentőt hívott.

keseles-helyszinelok-police-hu.jpg

A helyszínre érkező rendőrök a késelőt elfogták és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, ahol a nyomozók O. Péter Imrét - őrizetbevétele mellett - emberölés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

(via police)

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9914896312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása