HÁROM AUTÓ KARAMBOLOZOTT A 83-ASON! Ketten megsérültek Győr és Pápa között, részlegesen feloldották az útzárat
2019. július 14. írta: BoldiG

HÁROM AUTÓ KARAMBOLOZOTT A 83-ASON! Ketten megsérültek Győr és Pápa között, részlegesen feloldották az útzárat

rendorseg-autoajto.jpg

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Takácsi közelében.

Három személyautó ütközött, két személy megsérült, eddig tisztázatlan körülmények között, ma késő délelőtt 11 előtt pár perccel, a 83-as számú főút 40. kilométerszelvényében, Takácsi közelébe. Az elsődleges információk szerint két személy sérüléséről szólnak.

A helyszíni szemle idejére az érintett útszakaszon teljes pályás útlezárás volt érvényben, a rendőrök a forgalmat Vaszar felé terelték.

A teljes útlezárást követően az érintett útszakaszon 12 óra 20 perctől a forgalom, rendőri irányítás mellett félpályán indult el.

Kérjük az erre haladó járművezetőket, hogy a baleset helyszínénél fokozott figyelemmel közlekedjenek!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3514946082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása