UFO-TEVÉKENYSÉG VÁRHATÓ GYŐRBEN, ÚTLEZÁRÁSOKKAL! - Jön Pataki Attila és az EDDA
2019. július 19. írta: Rát Mátyás

UFO-TEVÉKENYSÉG VÁRHATÓ GYŐRBEN, ÚTLEZÁRÁSOKKAL! - Jön Pataki Attila és az EDDA

edda2_1.jpgA Dunakapu téren lép fel július 20-án 21 órától az EDDA! Ezért a Győri Rendőrkapitányság ideiglenes forgalomkorlátozást rendelt el a szombati Edda-koncert idejére.

július 20-án, szombaton 20 óra és 23 óra között Győr, Új Kapu utca-Móricz Zsigmond rakpart kereszteződés és a Rónay Jácint utca–Dózsa György rakpart kereszteződés közti útszakaszon (Móricz Zsigmond alsó rakpart és Kossuth híd).

A lezárt útszakaszon a megadott időtartamban mindennemű jármű közlekedése tilos.

A megadott időben a 6-os jelzésű autóbuszok mindkét irányban terelőútvonalon közlekednek a 14-es főút - Széchenyi híd - Szövetség utca - Széchenyi István Egyetem (betérés a Jedlik hídnál lévő körforgalomig) - Hédervári út útvonalon.

Emiatt nem érintik a Tartsay Vilmos utca (Vas Gereben utca), a Dunapart Rezidencia, a Dunakapu tér, a Rónay Jácint utca és a Kálóczy tér megállóhelyeket, viszont megállnak a Báthory út és a Széchenyi István Egyetem megállóhelyeken.

A koncert esőnapja július 21. vasárnap, 21.00 óra, Dunakapu tér. Ha a koncert esőnapon lesz, akkor aznap lesz a zárás.

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3714970556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása