GYŐRNÉL EGYMÁST ÉRTÉK A BALESETEK AZ M1-ESEN! Mindenkinek kánikula van!
2019. július 26. írta: BoldiG

GYŐRNÉL EGYMÁST ÉRTÉK A BALESETEK AZ M1-ESEN! Mindenkinek kánikula van!

baleset-m1-gyornel-0725.jpg

Több közúti közlekedési baleset is történt tegnap az M1-es autópályán nem messze Győrtől.

Az autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győrszentiván térségében két személyautó ütközött 9 óra 7 perckor. Az elsődleges adatok alapján egy Citroen típusú személygépkocsi vezetője a belső forgalmi sávba történő sávváltást nem kellő körültekintéssel kezdte meg, ezért az ott közlekedő Skoda személyautó bal hátsó sarkának ütközött.

A Budapest felé vezető oldalon, az elsődleges adatok alapján, a követési távolság be nem tartása okozott balesetet. Gyirmót térségében 18 óra 58 perckor egy Skoda vezetője az előtte forgalmi okból lassító Mercedes típusú személyautó hátuljának ütközött.

Néhány perccel és pár száz méterrel feljebb, szintén úgynevezett „ráfutásos” baleset történt, itt egy Volkswagen típusú személygépkocsi sofőrje ütközött az előtte lassító Audi hátuljának.

(rendőrség)

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7614981106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása