ZÁSZLÓT BONTOTT GYŐRBEN MINDENKI MAGYARORSZÁGA! Támogatják az ellenzéki polgármesterjelöltet
2019. július 27. írta: BoldiG

ZÁSZLÓT BONTOTT GYŐRBEN MINDENKI MAGYARORSZÁGA! Támogatják az ellenzéki polgármesterjelöltet

glazer-kesz-gyorben.jpg

A győri ellenzék közös polgármesterjelöltjét, Glázer Tímeát támogatja a Mindenki Magyarországért Mozgalom, s a civil szervezet értékeit vállaló győri Kossuth Kör - mondta Győrött Kész Zoltán, a Mindenki Magyarországért Mozgalom országos képviselője.

Glázer Tímea elmondta: a Kossuth Kör tagjai keresték meg őket, s fölajánlották együttműködésüket. Ígéretük szerint részt vesznek a terepmunkában, a plakátozásban, szórólapozásban, s a választási bizottságokban is feladatot vállalnak. A Kossuth Kör vezetője arról adott tájékoztatást, hogy jelenleg 19 tagot számlálnak, magukénak vallját a Mindenki Magyarországért Mozgalom tizrenkét pontát. "Jól érezzük magunkat Győrben, de azt szeretnénk, ha még jobban érezhetnék, ha még gyorsabban fejlődnek a város" – fogalmazott.

"A pártoknak szükségük van a civilek munkájára, gondolataira, a velük való együttműködésre, csak úgy lehetnek sikeresek, eredményesek"  - hangsúlyozta Kész Zoltán, aki korábban Veszprémben független országgyülési képviselőként dolgozott. Szerinte be kell vonni a civil mozgalmakba azokat az embereket, akiket ismer és becsül a környezetük, s akik aktívan szeretnének cselekedni azért, hogy a jelenlegi politikai hatalom helyét egy modern, a piacgazdaság valódi kihívásait vállaló, az állampolgárait megbecsülő kormány váltsa fel. Ennek az első alkalma az önkormányzati választás lesz.

Glázer Tímea augusztus elejére ígérte programjuk és jelöltjeik bemutatását.

(Győrplusz)

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7014982572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása