A GYŐRI ZSARUK LAKOSSÁGI SEGÍTSÉGGEL KAPTÁK EL! Nem volt jó neki otthon
2019. július 30. írta: BoldiG

A GYŐRI ZSARUK LAKOSSÁGI SEGÍTSÉGGEL KAPTÁK EL! Nem volt jó neki otthon

A győri rendőrök elfogták a fogolyszökés miatt keresett 33 éves mosonmagyaróvári K. Zoltánt.

K. Zoltán az elrendelt bűnügyi felügyelet alól július 24-én kivonta magát, majd mosonmagyaróvári lakásáról ismeretlen helyre távozott. A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság fogolyszökés miatt elrendelte a 33 éves férfi körözését. Ennek eredményeképpen 2019. július 29-én - lakossági bejelentést követően - Győrszentivánon elfogták, a Győri Rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették az elfogatóparancs alapján keresett férfit.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9714986186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása