NŐKET BÁNTALMAZOTT EGY FÉRFI AZ UTCÁN GYŐRBEN: Hamar elkapták a “hőst”
2019. augusztus 08. írta: Smitt Róbert Író

NŐKET BÁNTALMAZOTT EGY FÉRFI AZ UTCÁN GYŐRBEN: Hamar elkapták a “hőst”

elfogasgyor.jpg

A győri rendőrök két órán belül elfogták a garázda férfit.

Bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére tegnap délután, hogy Győrben, az utcán egy férfi minden előzmény nélkül bántalmazott egy fiatal lányt. A sértettet az ismeretlen támadó hátulról megütötte, és megrángatta a haját, miközben hangosan szidalmazta is. Pár perccel később újabb hívást kapott az ügyelet, amely szerint hasonló támadás ért egy padon ülő nőt a Bisinger sétányon.

A kiérkező járőrök a sértettektől kapott részletes személyleírás alapján két órán belül elfogták L. József, 39 éves győri lakost, akit a Győri Rendőrkapitányságra előállítottak. A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a nyomozók megállapították, hogy több, hasonló bűncselekmény elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható az elfogott férfi.

A nyomozó hatóság L. Józsefet – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatta ki. Összesen egyrendbeli súlyos testi sértés bűntett kísérlete, négyrendbeli garázdaság vétség, és háromrendbeli könnyű testi sértés vétség elkövetésével gyanúsítják a 39 éves férfit. A nyomozók előterjesztést tettek L. József letartóztatásának indítványozására.

Fotó: police.hu

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4615001072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása