TE DOBOD GYŐRBEN LEGJOBBAN A KIFLIT? Akkor a Dunakapu téren a helyed, úgyis jönnek a Belvárosi Betyárok
2019. augusztus 25. írta: BoldiG

TE DOBOD GYŐRBEN LEGJOBBAN A KIFLIT? Akkor a Dunakapu téren a helyed, úgyis jönnek a Belvárosi Betyárok

pek-dobkenyeret-borsonline-hu.jpg

A „Védd a helyit, vedd a kisalföldit" termelői piacot, valamint a XVII. Euroregionális Kenyérfesztivált és kézműves találkozót rendezik meg szeptember 8-án, 9 és 15 óra között a Dunkapu téren.

Program:

9:30 Megnyitó

9:50 Aranykapu zenekar gyermekkoncertje

2013-ban alakult meg Aranykapu gyermekzenekar. Céljuk, hogy a magyar néphagyományból merítve, különleges hangzásvilággal, a korosztálynak (1-10 éves) megfelelően adják át zenei és anyanyelvi értékeinket. Az interaktív koncerteken zongora, gitár, nagybőgő, harangjáték, cajon, udu és egyéb ritmushangszerek is kísérik a nép- és gyermekdalokat, mondókákat és a saját szerzeményeket. A zenekar tagjai: Töreky Zsuzsi - ének, Kiss Krisztián (dalszerző) - zongora, gitár, Lőrincz Tamás - nagybőgő, udu, cajon, harangjáték, gitár.

11:00 Belvárosi Betyárok koncertje

A Belvárosi Betyárok az egyik legszínvonalasabb hazai zenekar, amely gyerekeknek szóló saját produkcióval utazik. Évszakonként megújuló műsoruk a közönség részvételével zajlik. Az interaktív előadás részei a különböző rávezető játékok, mozgáskoreográfiák, közös dalírás és egy hangszerbemutató is. Két lemezük dalaival járják a világot nagyszínpadoktól tanintézményekig, Zalaszentgróttól Los Angeles-ig.

13:20 Péktanulók versenyének eredményhirdetése

13:30 Pékverseny eredményhirdetése

14:00 Groovehouse koncert 

 Egész napos programok:

Kiflidobó verseny

Kézműves foglalkozások

“Fesztivál kiflijének” megválasztása a közönség bevonásával

(Győr Plusz)

kép: illusztráció

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9815024058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása