BORKAI ZSOLT MÁSODIKKÉNT LEADTA AZ AJÁNLÁSOKAT! Októberben nem szeretne második lenni
2019. augusztus 29. írta: BoldiG

BORKAI ZSOLT MÁSODIKKÉNT LEADTA AZ AJÁNLÁSOKAT! Októberben nem szeretne második lenni

borkai-leadjaajanlasat.jpg

Borkai Zsolt polgármester, a Fidesz győri szervezetének elnöke csütörtökön adta le a jelöltséghez szükséges ajánlásokat - számolt be házi portálja a Győr Plusz.

Azt mondta, hogy a polgármester-jelöltséghez előírt mennyiséget már az első napon összegyűjtötték, a kötelező aláírások többszörösét adták le, és a pártszövetség 16 egyéni képviselőjelöltje esetében sem álltak meg az előírtnál. 

Borkai Zsolt annyit mondott dióhéjban, hogy a jövőben is folytatni kívánják a közlekedés és a városrészek kiegyensúlyozott fejlesztését, megőriznék a város szerinte erős szociális hálóját, továbbra is támogatják a családokat, folytatnák a nagyszabású, évi ezer fát számláló faültetési programot, a zöldövezetek fejlesztését, a nagyberuházások mellett még komfortosabbá tennék a lakókörnyezeteket annak érdekében, hogy Győr európai léptékű, de továbbra is élhető város legyen.

A fideszesek folytatják, most már más okból a támogatások gyűjtését, a jó kis Kubatov-listát mindig frissen kell tartani.

fotó: Győr Plusz / Marcali Gábor

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9615030948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása