GYŐRI KÁBÍTÓSZER KERESKEDŐT FOGTAK EL! Kápét és közel egy kilót cuccot foglaltak le a rendőrök
2019. szeptember 01. írta: BoldiG

GYŐRI KÁBÍTÓSZER KERESKEDŐT FOGTAK EL! Kápét és közel egy kilót cuccot foglaltak le a rendőrök

kabszer-autoban-police-hu.jpg

A rendőrök egy nőt és három férfit vettek őrizetbe még szerdán este. A nyomozók kábítószert, mérleget és készpénzt is lefoglaltak a kutatások során.

Kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt egy nőt és három férfit kaptak el a rendőrök Kisbéren. A jelen állás szerint D.-né F. Henrietta szerdán este 8 körül kábítószergyanús anyagot adott át B. István helyi lakosnak. A nő, a fehér színű port egy móri férfitól szerezte be, ugyanakkor a kisbéri férfi nem egyedül jött, vele volt egy győri pasas is. 

Ez utóbbi két férfi autójából a rendőrök 982 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le, valamint a porciózáshoz szükséges digitális mérleget és készpénzt is. Nem mindenki úszta meg ennyivel, ugyanis B. István tartózkodási helyén további zöld színű kábítószergyanús növényi anyagot is lefoglaltak. Több megye nyomozói egy összehangolt akció keretén belül összesen hat főt állított elő a Kisbéri Rendőrkapitányságra.

Az anyagok hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértő állapítja meg. A nyomozók lefoglaltak két személygépkocsit és telefonokat, valamint elmentek a győri férfi lakhelyére, ahol több mint két és félmillió forint készpénzt is lefoglaltak.    

Kábítószer-kereskedelem bűntette miatt a nő, és a három férfi letartóztatását a rendőrség kezdeményezte, amit az illetékes bíróság augusztus 30-án a három férfi vonatkozásában elrendelt. A bíróság a nő bűnügyi felügyeletét rendelte el.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8415034582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása