HALÁLOS BALESET GYŐR ELŐTT AZ M19-N (képekkel)! Két embert vittek még kórházba
2019. szeptember 07. írta: BoldiG

HALÁLOS BALESET GYŐR ELŐTT AZ M19-N (képekkel)! Két embert vittek még kórházba

karambol-m19-0907-01.jpg

Nemrég fejeződött be az a szemle és műszaki mentés az M19-es autóút azon szakaszán, ahol halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy 43 éves tatabányai férfi közlekedett kisteherautójával az M1-es autópálya felől, Győr irányába. Az M19-es autóút 9. kilométerszelvényéhez érve, a nedves úttesten megcsúszott és elvesztette uralmát járműve felett. Ennek következtében áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol egy szabályosan közlekedő autót talált telibe. A baleset fél 11 előtt nem sokkal történt.

karambol-m19-0907-02.jpg

A személygépkocsi az ütközés következtében felborult, és 51 éves vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.  Az autó két utasa is megsérült, őket a mentők kórházba vitték.

A balesettel érintett útszakaszt órákra teljesen lezárták, a rendőrök a Győr és Komárom felől közlekedőket a baleset helyszíne előtt érkezési irányukba visszaterelték.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8215050490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása