A HÓNAP GYŐRI GICCSE: Radnóti bulibáró, mint idősügyi alelnök
2019. szeptember 08. írta: Smitt Róbert Író

A HÓNAP GYŐRI GICCSE: Radnóti bulibáró, mint idősügyi alelnök

radnoto_akos1.jpg

Megint egy dühítő bizonyítéka annak, hogy a politika rászáll az idősekre, nem hagyja őket békén. Persze mindjárt választások lesznek, most nagyobb fokozatra kapcsoltak Győrben is.

“A győri Idősügyi Tanács folytatja a hagyományt, és az idén is ingyenes koncertet szervez a szépkorúak számára.

A Szenes Iván emlékkoncert Borkai Zsolt polgármester, az Idősügyi Tanács elnöke fővédnökségével valósul meg szeptember 23-án, 18 órakor az Egyetemi Csarnokban. A műsorban olyan neves előadók lépnek színpadra, mint az Apostol, Bodrogi Gyula, Voith Ági, Opitz Barbara, Nyári Károly és a Nyári lányok. A műsorvezető Szenes Andrea lesz.

Radnóti Ákos az Idősügyi Tanács alelnöke elmondta, a koncertet az idősek iránti tisztelet hívta életre. „A város számára nagyon fontos, hogy időseink jól érezzék magukat Győrben. Az önkormányzat egész évben olyan programokat biztosít, amely hozzájárul az aktív időskorhoz, a szépkorúak közösségi életéhez és kikapcsolódásukhoz is.

Az est műsorvezetője, Szenes Andrea videó üzenetet küldött, amiben elmondta, hogy édesapja kedvenc városa volt Győr, ahová egy alkalommal egészen Budapestről elgyalogolt. Hozzátette, nagyon készülnek már a győri koncertre-írja a győrplusz.

Az rendben van, hogy szerveznek koncerteket meg kulturális programokat az időseknek, de miért kell Borkainak meg Radnóti Ákosnak ott díszelegnie. Persze az egyik az Idősügyi Tanács elnöke, és alelnöke. Na, de miért pont ők? Borkai sem idős, Radnóti aztán meg végképp nem. Mit keresnek abban a tanácsban, ha csak azt nem, hogy terjesszék az ideológiát, hogy figyelmeztessék a nyugdíjasokat, mi mindenhol ott vagyunk, tudod hova húzzad az ikszet, Jancsi, Béla bácsi, Mari néni… Persze ez csak fikció, de nagyon ilyennek tűnik.

Külön meghökkentő Radnóti piros baseball sapkája, amit az ízléstelenség csúcsa, de hát ez legyen az ő gondja. Szenes Iván meg forog a sírjában.

 

Fotó: gyorplusz.hu

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr5215051350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása