ELKÉPESZTŐ POLITIKAI PEDOFÍLIA GYŐRSZENTIVÁNON! Borkaiék egy fél éve kész futópályát adtak át, a háttérben iskolások
2019. szeptember 18. írta: Smitt Róbert Író

ELKÉPESZTŐ POLITIKAI PEDOFÍLIA GYŐRSZENTIVÁNON! Borkaiék egy fél éve kész futópályát adtak át, a háttérben iskolások

futo_gyerekek.jpg

Több szülő felháborodottan reagált arra, hogy gyermeküket politikai kampányeseményen látták viszont Győrben, a helyi médiában. Győr fideszes polgármestere, Borkai Zsolt és a városhoz tartozó Győrszentiván önkormányzati képviselője, Sík Sándor egy 210 méter hosszú futópályát adtak át ünnepélyesen. Az eseményen a helyi média, néhány bámészkodó valamint a közeli Váci Mihály Általános Iskolából több iskolás is részt vett. A szülők nem értik, miért mutogatták a gyermekeiket úgy, hogy ehhez az iskola tőlük semmilyen hozzájárulást nem kért.

Az csak hab a tortán, hogy a futópálya amúgy már fél éve készen áll, emberek használják, így a mostani átadás igazi kampányeseményként értelmezendő.

Az Index telefonon elérte Répásiné Hajnal Csillát, az iskola igazgatónőjét, aki készségesen nyilatkozott. Mint mondta, meglepődött a szülői reakción, hiszen a szülők a gyerek beiratkozásakor már nyilatkoztak arról, hogy gyermekeiket a pedagógusok Győrszentivánon belül kivihetik rendezvényekre, majd idézte az iratot, amely szerint az ilyen eseményekről a média is beszámolhat, a gyerekekről fényképek készíthetők. Ezért a futópálya átadásához nem kellett külön engedély, mondta.

szentivani-futokor-atadasa-ojp-2.jpg

Külön szomorúnak mondta, hogy a szülők nem keresték meg őket, hanem azonnal a Facebookra posztoltak, holott szerinte jó a szülők és az iskola kapcsolata. 

Az eseményről úgy vélekedik az igazgató, hogy a futópálya egy közhasznú dolog, az iskolai testnevelés órákon is tudják majd használni. Ráadásul, mint mondta, Sík Sándor önkormányzati képviselőként is mindig elmegy az iskola eseményeire, például a ballagásra, ha hívják, így ők is mentek, amikor a képviselő hívta őket.

Készségesen segítünk mindenben. Szívesen megyünk, akár énekelünk is, vagy verset szavalunk, mert jó dolog, ha az ember kap valami, akkor azt vissza is adja.

Amúgy eredetileg tavasszal avatták volna a futópályát, de az igazgatónő emlékei szerint akkor egy nagy eső elmosta az eseményt, és azt beszélték meg, hogy majd egy későbbi időpontban tartják meg az átadást. Ez a mostani átadás volt az.

(index)


Fotó: youtube

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9415117910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása