AUTÓSOKTÓL HULLOTTAK TEGNAP GYŐRBEN A BICIKLISEK! Van akit a mentő vitt kórházba
2019. szeptember 27. írta: BoldiG

AUTÓSOKTÓL HULLOTTAK TEGNAP GYŐRBEN A BICIKLISEK! Van akit a mentő vitt kórházba

bicikli-auto-0926-gyor010-police-hu.jpg

Tegnap rossz napjuk volt a biciklisek közül néhánynak, nem adtak elsőbbséget az autósok több helyen és biciklist is elütöttek Győrben.

bicikli-auto-0926-gyor011-police-hu.jpg

Elütöttek Győrben, a Tihanyi Árpád úton 11 óra körül egy kerékpárost. Egy 72 éves győri férfi közlekedett személygépkocsijával a Vasvári Pál út felől, a Jereváni út irányába. Haladása során a közeli bevásárlóközpont felé vezető behajtóra jobbra kanyarodott, azonban a manőver során nem biztosított elsőbbséget a szemből, a kerékpárúton érkező biciklisnek és elütötte. A kerékpáros az ütközés következtében az úttestre zuhant és megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

bicikli-auto-0926-gyor02-police-hu.jpg

Szerencsére megúszta sérülés nélkül az a biciklis, akivel baleset történt szintén tegnap és szintén 11 óra körül a Szigethy Attila úton. Egy 36 éves győri férfi vezette kisteherautóját a Bem tér felől, a Szigethy Attila út irányába. Az útkereszteződésbe érve nem biztosított elsőbbséget a védett kerékpárúton, a Táncsics Mihály utca felől érkező biciklisnek, aki a jármű oldalának ütközött. A kerékpáros az úttestre zuhant, azonban a baleset során személyi sérülés nem történt.

A balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Vigyázzunk egymásra, hogy mindenki épségben

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr2015174458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása