VAJON BORKAI MEGVÁLTOZOTT TUDATÁLLAPOTBAN KAMPÁNYOL? Már a rövidtávú memóriájával is baj van
2019. október 02. írta: Smitt Róbert Író

VAJON BORKAI MEGVÁLTOZOTT TUDATÁLLAPOTBAN KAMPÁNYOL? Már a rövidtávú memóriájával is baj van

borkai_morvay.jpg

Furcsa dolgok történnek Győrben, legalábbis, ami a választási kampányt illeti. Az ugytudjuk vette észre Borkai Zsolt és Morvay László gátlástalan kampányvideóját, ami elég rendesen próbálja megtéveszteni a városlakókat. Ügyes kommunikációs trükk ez, csak tisztességtelen, hogy finoman fogalmazzunk.

Akkor most tegyünk rendet ebben a kommunikációs dzsungelben, amit Borkaiék voltak szívesek létrehozni nekünk. Mint emlékezetes öt évvel ezelőtt nagy balhé volt Bácsa városrész szavazási eredményei körül: Először Bárány István lett a győztes, majd az újraszámlálás után még Morvay, végül a bíróság döntése alapján Bárány lett az Bácsa önkormányzati képviselője. 

Jegyezzük meg, a most ellenzéki színekben induló Bárány István a képviselő. Na és itt jön a csavar! Mert ezt a tényt felejtették el, vagyis ferdítették el Borkaiék. Kihoztak ugyanis egy kampányfilmet, amiben Borkai úgy, tesz mintha Morvay lett volna a képviselő az utóbbi években, és ajnározza a képviselő-jelöltet.

“Újabb változás van, és most együtt, közösen tudjuk folytatni a munkát – ő mint képviselő, én mint polgármester én azt gondolom, hogy az elkövetkező időszakban is az önök bizalmát élvezni fogjuk” – mondja sokat ígérő Borkai.

Tessék? Milyen munkát folytatnának együtt a körzet fejlődésért, amikor nem Morvay volt a képviselő, tehát effektív beleszólása a dolgokba szinte a nullával egyenlő. Így a filmben szereplő kisbácsai sportpálya felújítása is inkább Bárány érdeme, mint a fideszes vetélytársáé. 

Ennyit a tények elferdítéséről és a hazugságokról. Morvay azt mondja még a videóban, hogy számára fontos, többek között, a kiszámíthatóság és a stabilitás: ez akkor annyit tesz, hogy kiszámíthatóan és stabilan szeretnék átverni az itt élő győrieket?

Egyébként Bárány 1998-ban lett először a városrész képviselője, a 2006-2011 közötti időszakot leszámítva azóta van hivatalban. A 2006-os, és a 2010-es választáson Ottófi Rudolf győzte le a korábban függetlenként, majd a Pro Urbe nevű egyesület színeiben induló egykori rendőrt, aki aztán Ottófi 2011-es halála után az időközi választáson szerezte vissza a körzetét, 60 százalékkal legyőzve a fideszes jelöltet.

2014-ben az övé volt az egyetlen olyan egyéni körzet a városban, ahol nem fideszes jelölt nyert, úgy, hogy indított ellene jelöltet a DK, az MSZP és a Jobbik is.

A képviselő idén az ellenzéki összefogás (MSZP-DK-Jobbik-Momentum-LMP) színeiben indul a körzetben, választási programjáról itt adott számot

 

Fotó: youtube

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9515187930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása