BRUTÁLIS VÁDAK BORKAI ELLEN, MIT LÉP A GYŐRI POLGI? Kurv*k, kokain és hatalmas kenőpénzek?
2019. október 04. írta: BoldiG

BRUTÁLIS VÁDAK BORKAI ELLEN, MIT LÉP A GYŐRI POLGI? Kurv*k, kokain és hatalmas kenőpénzek?

borkai-ordogugyvedje-cimlap.jpg

Nagy izgalom ütötte fel a fejét Győrben, ugyanis soha nem látott vádak hangoznak el Borkai Zsolt ellen és ez most nem az “ellenzék kiáll sajttájra és korrupt disznó a polgármester” kategória.

Elindult pár napja egy oldal, Ez az ördög ügyvédje címmel.  

Ez már annál sokkal komolyabbnak tűnik, mint egy kis odamondogatás. Az első írásokból is látszik, nagy kérdés, ki meddig fog elmenni, és nem leszünk meglepve, ha itt tényleg vér fog folyni és nem csupán képletesen.

A fenti oldal ugyanis már önmagában a szövegben is konkrét, nagyon súlyos vádakkal illeti Borkai Zsolt jelenlegi fideszes polgármestert illetve testi lelki jóbarátját, Rákosfalvy Zoltánt. Itt azonban nem állt meg a szerző, aki maga is részese volt a felrótt cselekményeknek, hanem elkezdett képeket is publikálni az eseményekről.

A projekt kapcsán magáról annyit ír, hogy  

“Ügyvéd vagyok, ahogy fideszes barátaim és megbízóim hívnak, az Ördög Ügyvédje. Nem én vagyok az egyetlen, aki a piszkos ügyeiket intézi, de azért a legrázósabbakat rám bízták. Egy gátlástalan ember a gátlástalanok szolgálatában. Amit mások a filmekben láttak, vagy könyvekben olvastak, annak én aktív részese voltam.”

Olvassák el az oldalon, nem is térnénk ki a részletekre, hiszen a szerző elég pontosan leír mindent, amit elmondása szerint dokumentált, ami nem csoda, mert itt már tényleg az élete a tét.

Szóval Győr nagy kérdése ezek után, hogy mi igaz a kurvák, kokain, kenőpénzek szentháromság nyilvánossággal közölt ügyeivel Borkai úr!

Indul nyomozás, tesznek feljelentést a szerző ellen?

Ez az ördög ügyvédje, vagy tényleg a Borkai-Rákosfalvy duóért is dolgozott?

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr715191744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása