BORKAI ZSOLT CSALÁDAPÁT EGYRE DURVÁBB KÉPEKKEL VÁDOLJÁK! Meddig fog vajon még hallgatni? 
2019. október 05. írta: BoldiG

BORKAI ZSOLT CSALÁDAPÁT EGYRE DURVÁBB KÉPEKKEL VÁDOLJÁK! Meddig fog vajon még hallgatni? 

 

  • borkai-weblap-dugassal.jpg

Erősödik a Borkai-botrány: tegnap már mi is írtunk róla, hogy nagyon kemény vádakkal illették a győri polgármestert, de most még erősebb fokozatra kapcsolt az Ez az ördög ügyvédje.

borkai-ordogugyvedje-hatulrol-vagott01.jpg

teljes fotó: Ez az ördög ügyvédje (18+)

Kikerült ugyanis egy fotó, amin Borkai Zsolt egy hölggyel kerül közelebbi kapcsolatba, és ez már félreérthetetlennek látszik, ez bizony egy szexuális aktusnak tűnik, amit látunk. Bár igazság szerint ma már mindent lehet manipulálni, ezért nem lehetünk teljesen bizonyosak a dologban.

Borkai egyébként Családapa, Olimpikon, Polgármester hívószavakkal kampányol a választásokon, és azt nyilatkozta, hogy semmire nem olyan büszke, mint a családjára. Nyilván azért is üt ennyire nagyot, hogy erről az oldaláról jön a nem várt támadás, hiszen ezek után azok a győriek, akik elhiszik, joggal tehetik fel a kérdést, hogyan lehet összeegyeztetni a prostikat, a kokaint, meg a hatalmas kenőpénzeket a keresztény élettel? Ez lenne a keresztény szabadság? 

A tegnapi nyúlfarknyi és semmitmondó közleménynél többet várunk Borkai Zsolttól, hiszen ez komolyan alááshatja tekintélyét.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7215195096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása