HÉTFŐTŐL ALAPOSAN MEGVÁLTOZIK A TÖMEGKÖZELEKEDÉS GYŐRSZENTIVÁNON! Körforgalmat építenek át
2019. október 05. írta: Smitt Róbert Író

HÉTFŐTŐL ALAPOSAN MEGVÁLTOZIK A TÖMEGKÖZELEKEDÉS GYŐRSZENTIVÁNON! Körforgalmat építenek át

korforgalom.png

Az Útkezelő Szervezet beruházásában zajlik Győrszentiván területén a Vonal út-Sugár út-Egressy B.út-Kör tér csomópontban a meglévő körforgalom átépítése.

A kivitelezés eljutott a végleges burkolat kialakításhoz.

Ezért az aszfaltburkolat építés időtartamára a körforgalom teljes területét lezárják alábbiak szerint:

A lezárás kezdete: 2019.10.07-én (hétfőn) 08:00 óra.

A lezárás befejezése: az aszfaltburkolat kihülésétől függően 2019.10.09-én (szerda) éjszakai, vagy 10.10-én (csütörtök) hajnali órákban várható.

A lezárással érintett Sugár út-Kör tér-Egressy út útvonal terelőútvonala: Váci M. út - Déryné út - Kör tér - Lehár F. út - Sugár út.

A menetrend szerint közlekedő autóbuszoknak is ez lesz a terelő útvonaluk.

A lezárás során a Vonal út használata csak a mezőgazdasági járművek és a SPAR áruház árufeltöltő gépjárművei számára lesznek célforgalomként (zsákutcaként) járhatóak.

A Vonal útról nyíló Aranyos út, Gólyarét út és a Vadrózsa út nem lesz elérhető!

Győrszentiván megközelítése a Hűtőház út - Váci M. út útvonalon, vagy az 1.sz.főút - M19 autóút - Felüljáró út útvonalakon lesz lehetséges.

A forgalomkorlátozás bevezetését, jelzőtáblák kihelyezését forgalomtechnikai szakkivitelező cég végzi el.

A Sugár út egy szakaszának lezárása miatt a felsorolt helyi járatok terelt útvonalon közlekednek és nem érintik a Sugár út, Óvoda megállóhelyeket: 30, 30A, 30B, 30Y, 31

Helyette a Sugár út 62. és 63. szám előtt kijelölt ideiglenes megállóhelyek használhatók.

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4615200172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása