ÍGY FOLYTATÓDIK GYŐRBEN BORKAI KOKÓ-POPÓ BOTRÁNYA? Forgatókönyv lehetőség
2019. október 05. írta: BoldiG

ÍGY FOLYTATÓDIK GYŐRBEN BORKAI KOKÓ-POPÓ BOTRÁNYA? Forgatókönyv lehetőség

borkai_zsolt-fidesz-hu.png

Nagy lánggal ég a Borkai-ügy és már nemcsak Győrben, hanem országszerte szabadítja fel a fidesz kreatív energiáit, végre egy komoly, testhez álló feladat a propaganda szakembereknek. 

Városházaszéli kémeink elmondták, hogy komoly ötletbörzének voltak fültanúi. Jelentésük szerint a Fidesz köreiben felmerült, hogy azt mondják majd, azokon a bizonyos fotókon nem is a polgármester látható szex közben, hanem egy android, egy emberszabású robot. 

Egyébként azt is mondták kémeink, hogy nagy most a zavar az önkormányzatnál. Vannak olyanok Borkaiék között, akik bedobták, hogy előre kell menekülni és egy új köszönést kell kötelezően bevezetni Győrben, a gruppen morgent, az még az AUDI-s német góréknak sem lesz újdonság. Más tanácsadók egészen odáig merészkedtek, hogy a polgármester legyen büszke a férfiasságára, csináljanak kampányt inkább “Borkai jobban teljesít” feliratú kártyanaptárak osztogatásával. Bár azt is suttogják, lehet, hogy le fog mondani Borkai Zsolt, de ezt nem tartjuk elképzelhetőnek, hogy a fideszesek csakúgy odadobnák az ellenzéknek Magyarország leggazdagabb városát.

Megkérdeztük az utca népét miként vélekedik a dologról. Egyesek szerint a jól teljesítő polgármestereket meg kell fizetni, ezért emelni kellene Borkai fizetését ezek után. Olyanok is elhangzottak, hogy: “Eddig nem csíptem, de egyre szimpibb ez a Zsolti gyerek.”  

Volt aki egyenesen azt nyilatkozta: “Remélem, sokan szavaznak rá, ő lehet gyerekeink új példaképe.” , akik viszont nem szeretik a politikusokat úgy általában, azt hangoztatják, hogy “ jé, egy politikus kokózik, kurvázik - egyéb híreink: az ég kék, a fű zöld..”

Szóval abszolút megoszlanak a vélemények a pornózó politikust illetően, úgyhogy nem kell ennek olyan nagy feneket keríteni, max kupleráj belépőket fognak osztogatni Győrben rezsiutalvány helyett.

Természetesen a fentieknek a valósággal való egyezése csupán a véletlen műve, mielőtt valaki komolynak gondolná!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8015200530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása