JÉ, TÉNYLEG BORKAI ZSOLT GYŐRI POLGI PORNÓZIK! A fideszesek is menekülnek tőle?
2019. október 07. írta: Smitt Róbert Író

JÉ, TÉNYLEG BORKAI ZSOLT GYŐRI POLGI PORNÓZIK! A fideszesek is menekülnek tőle?

borkai-ordogugyvedje-szembol-vagott.jpg

A helyzet egyre fokozódik Borkai Zsolt polgármester körül, pár napja folyamatosan kerülnek elő a kompromittáló fotók és videók, egyre kínosabb az ügy, pártja a Fidesz is egyre kellemetlenebb helyzetben, így a választások véghajrájában.

Borkai először hosszú idővel a blog megjelenése után, annyit reagált a szexfotós vádakra, hogy ez csak az ellenzéki kampány része, majd pedig tegnap egy közös fotót rakott fel, amin a családjával látható, és csak annyit írt hozzá: 

“Kitartunk. Jóban, rosszban.” 

borkai_csalad.jpg

Azon el lehet gondolkodni, hogy egy ilyen esetben mennyire szerencsés családi fotót posztolni a Facebook-ra és így üzenni, hogy látjátok, minden rendben van, amit ilyen esetben nehezen hisz el az ember. Sokaknak úgy tűnhet, hogy a városvezető a családja mögé bújik, úgymond őket használja golyófogónak. 

Ami különösen pikáns az ügyben, ahogy az Ez az ördög ügyvédje blog szerzője ír régebbi kapcsolatukról, szinte szívhez szólóan:

“Emlékszem még azokra az időkre, amikor friss, meleg almáspitével vártatok a vasárnapi ebédhez.” 

Tehát egy Borkaihoz elég közel álló személy a szivárogtató, csak az indokai tisztázatlanok, miért is állt elő most hirtelen ezzel az “anyaggal.”

borkai-ordogugyvedje-szembol.jpg

És mit reagálnak a többiek, mármint a Fideszes cimborái? 

Mintha megfagyott volna körötte a levegő. Győrben feltűnően nagy a hallgatás az ügy körül, nem szólaltak meg a politikustársak sem, legalábbis nem találtunk egyetlen egy posztot se Kara Ákostól, se Simon Róberttől. Kifejezetten elgondolkodtató, hogy Simon olyan kampány-képet rakott ki a Facebookra, amin a alpolgármesterrel, képviselővel látható, de Borkai nincs a fotón. Ez vajon véletlen, vagy egy utalás a politikus részéről?

Lehet, hogy lemondtak a politikusról, elengedték a kezét? Radnóti Ákos, majd 2 órával később Fekete Dávid tegnap félénken kiposztoltak egy fotót, amin Borkaival mosolyognak, de ezek elég vérszegény próbálkozások.

A polgármester az utóbbi napokban lemondta a nyilvános programjait, péntek óta nagyjából az összes nem fideszes médiatermék próbálja elérni, de nem válaszol semmilyen megkeresésre. Az egymondatos “közleményen” és a családi fotón kívül csak az Ákos-koncertről rakott ki fotót.

Külön pikantériája a dolognak, bár egyáltalán nem meglepő, hogy a helyi kormányszócsövek, mint a Kisalföld vagy a Győr+ hallgatnak, mint a sír, holott eddig Borkaitól volt hangos a helyi média. 

Pedig a Kisalföld nem volt rest egy a kispesti (!) szocialista képviselőről írt, aki drogozás közben különböző pénzek vissazosztásáról beszélt. Valószínűleg úgy gondolták, hogy a kispesti képviselőnek sokkal több köze van a győri közélethez, mint saját városunk polgármesterének.

De a történet még nem állt meg ennél a pontnál, hiszen a magyarhang.hu kiderítette, hogy milliós uniós támogatást nyert el korábban a vállalkozása elindításához az egyik lány, aki a fotókon szerepel Borkaival. Véletlen talán?

Egyre több a kényes momentum az ügyben.

ÉS BORKAI ZSOLT EGYELŐRE NAPOK ÓTA HALLGAT!

 

Fotó: Facebook/ ezazördögügyvédje

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3315202378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása