A GYŐRI RENDŐRÖK BIZTOS NEM NYOMOZNAK “GRUPPEN MORGEN” BORKAI ÜGYÉBEN: Elfogultságot jelentettek be
2019. október 19. írta: Smitt Róbert Író

A GYŐRI RENDŐRÖK BIZTOS NEM NYOMOZNAK “GRUPPEN MORGEN” BORKAI ÜGYÉBEN: Elfogultságot jelentettek be

borkai_1.jpg

Elfogultságot jelentett be a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság vezetője.

Tényi Istvánt a Borkai-ügy sem hagyta hidegen és feljelentést tett az utóbbi két hétben személyes adattal való visszaélés, illetve hűtlen kezelés miatt is. Tényi már sok esetben tett feljelentést különböző ügyekben, legutóbb például közérdekű bejelentést tett az Alkotmányvédelmi Hivatalnál a kiszivárgott Karácsony Gergely hangfelvételek miatt is.

Az Index cikke szerint a Borkai-ügyben a feljelentéseket egyik esetben sem utasította vissza rendőrség, viszont nyomozást sem rendelt el, hanem feljelentéskiegészítést kért.

Az sem dőlt még el, hogy melyik rendőrség nyomozzon, mert a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elfogultságra hivatkozva az ügyből való kizárását kérte, aminek az Országos Rendőr-főkapitányság helyt adott.

A Borkai-botrány október elején robbant ki, amikor a politikusról megjelentek olyan felvételek, melyen egy luxusyachton szexuális aktus közben látható. A blog, amely nyilvánosságra hozta a felvételeket, korrupcióval is megvádolta. Azóta Borkait újraválasztották Győr polgármesterének, a Fideszből pedig kilépett.

(hvg)

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1915234970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása