VÉGE! ÚJRASZÁMOLTÁK GYŐRBEN A SZAVAZATOKAT! Gruppen Morgen Zsolti a legszimpatikusabb 
2019. október 22. írta: BoldiG

VÉGE! ÚJRASZÁMOLTÁK GYŐRBEN A SZAVAZATOKAT! Gruppen Morgen Zsolti a legszimpatikusabb 

glazertimea-borkaizsolt.jpg

Befejezték hétfőn késő este a felülvizsgálati eljárást, amelyet a győri polgármester-választás szavazatainak újraszámolása.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Választási Iroda határozata szerint a múlt vasárnap Borkai Zsolt korábbi fideszes polgármester kapta a legtöbb voksot - szúrta ki a 24.hu

Alapvetően nem változtak a számok a korábban kihirdetett eredményhez képest, mindössze, néhány szavazattal változott a végeredmény. A szex és korrupciós botrányba keveredett Borkai Zsolt végülis 644 szavazatos különbséggel nyert, Borkai Zsoltnak 19 305, Glázer Tímeának pedig 18 661 szavazat állt a neve mellett.

A szavazatok újraszámlálása csütörtökön kezdődött, de az eljárásról napokig csak azt lehetett tudni, hogy Győr szavazókörzeteinek egy részén végeztek vele, de az eredmény érdemben nem változott.

Az ellenzéki összefogás két képviselője Győrben hétfőn jelentette be, hogy kezdeményezik a polgármesteri szavazólapok újraszámlálását.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8115248542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása