ÚJ VÁLASZTÁST AKAR A GYŐRI ELLENZÉK: Azt mondják, visszáságokra bukkantak
2019. október 25. írta: Smitt Róbert Író

ÚJ VÁLASZTÁST AKAR A GYŐRI ELLENZÉK: Azt mondják, visszáságokra bukkantak

borkai_borond.jpg

Még mindig tart a balhé Győrben, ki tudja meddig fog tartani még. A győri ellenzék ugyanis azt mondja, hogy visszáságokra bukkantak, amelyek megkérdőjelezik a választás tisztaságát, ezért új választást kell kiírni szerintük.

A Népszava azt írja, egyelőre nem lehet tudni, mikorra írják ki Győrben az alakuló közgyűlést, ugyanis az ellenzék megtámadta a választás végeredményt. Beadványukat a területi választási bizottság elutasította, ám az ellenzéki szövetség fellebbezett a bíróságon: állításuk szerint több olyan visszásságra akadtak, mely megkérdőjelezi a voksolás tisztaságát.

Pollreisz Balázs, az MSZP városi elnöke a lapnak azt állítja, “a helyi választási bizottsági ülésen az aljegyző jegyzőkönyvbe mondva elismerte, fogalma sincs, hány szavazólap ment ki a szavazókörökbe”. Utána hozzátette, “találtunk olyan körzetet, ahol többen szavaztak, mint ahány szavazólapot hivatalosan odavittek”.

Pollreisz szerint egy új választással a kormánypárt is lehetőséget kapna, hogy ne Borkai Zsoltot kelljen indítania, hiszen a teljesen új választás azt jelentené, előről kell kezdeni a jelöltállítást is.

Lehet, hogy más esetben ez még tetszene is a fideszeseknek, csak egyetlen baj van, még nem építettek fel senkit Borkai helyett, bár mostanában egyre több fórum szól arról, hogy Borkai nem sokáig lesz városvezető.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr4815261786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása