TÉNYLEG DIVAT RÉSZEGEN VEZETNI GYŐRBEN: Két betintázott sofőr is balesetet okozott
2019. október 27. írta: Smitt Róbert Író

TÉNYLEG DIVAT RÉSZEGEN VEZETNI GYŐRBEN: Két betintázott sofőr is balesetet okozott

resezg_sogorok.jpg

Győrben fogtak el a rendőrök 2019. október 26-án 14 óra 20 perckor egy 48 éves nőt, aki az egyik italboltból kifelé jövet elesett, majd beült Suzuki típusú autójába, ezután járművével elindulva – többször előre-hátra haladva – nekiütközött egy ott parkoló Audi típusú gépkocsinak. A járőrök vele szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavételre a rendőrkapitányságra előállították.

Ugyanezen a napon 18 óra 27 perckor egy balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, ami Tét és Győrszemere között történt. A szemle során megállapítást nyert, hogy egy Opel típusú gépkocsi sofőrje közlekedése során későn észlelte az úton előtte haladó, kivilágítatlan Robix típusú kerti traktort, valamint a hozzá kapcsolt utánfutóból álló szerelvényt vezető 29 éves járművezetőt, ezért vészfékezése ellenére hátulról nekiütközött. A balesetben a traktort vezető férfi megsérült. A rendőrök mindkét sofőrrel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, ami a traktoros esetében pozitív értéket mutatott, valamint az adatainak ellenőrzése során az is kiderült, hogy eltiltás hatálya alatt vezetett, ezért őt elfogták, majd a rendőrkapitányságra történt előállítását követően őrizetbe vették.

A balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: police

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7715266496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása