UTAZZON A GRAZBA AZ AVDENTI VÁSÁRRA GYŐRBŐL ÁTSZÁLLÁS NÉLKÜL: De Semmeringnél is leszállhat
2019. október 27. írta: Smitt Róbert Író

UTAZZON A GRAZBA AZ AVDENTI VÁSÁRRA GYŐRBŐL ÁTSZÁLLÁS NÉLKÜL: De Semmeringnél is leszállhat

graz_advent_1.jpg

Az idei évben újdonságként, alkalmi jelleggel Graz Advent expresszvonat közlekedik Budapestről Győrön és Sopronon át Grazba.

A vonat utasai megtekinthetik az ünnepi köntösbe öltözött várost és annak karácsonyi vásárát, akiket viszont jobban vonz a havas hegyvidék vagy a téli sportok, azoknak Semmering állomáson is lehetősége van leszállni a vonatról.

Utazzon oda-vissza átszállás nélkül, és töltsön el egy napot Stájerország fővárosában vagy szépséges hegyi környezetben, Semmeringen!

A Graz Advent expresszvonat 2019. november 30-án közlekedik.

Megállási helyek belföldön (fel- és leszállási lehetőség):

Budapest-Keleti, Kelenföld, Tatabánya, Komárom, Győr, Csorna, Sopron.

A menetjegy ára oda-vissza útra 35 € felnőtteknek és 22 € a 14 éven aluli gyermekeknek. A menetjegy a helybiztosítást is tartalmazza. A vonatra más menetjegy és kedvezmény (pl. vasúti utazási igazolvány) nem érvényes. A jegyár bármely viszonylatban egységes.

Az utasok regisztrálása és a határrendészeti szervek által végzett esetleges határellenőrzés céljából utasainktól a jegyváltáskor az alábbi adatok megadását kérjük a pénztárnál:

– név

– elérhetőség (együtt utazók esetében elégséges csak egy kontakt megadása).

A Graz Advent expresszvonat adatkezelési tájékoztatója az oldal alján letölthető.

A vonatra a jegyvásárlás a MÁV-START nemzetközi pénztáraiban lehetséges.

A Graz Advent expressz menetrendje:

Odaút

Megállási helyek

Visszaút

6:00

Budapest-Keleti

23:42

6:18

Kelenföld

23:25

6:49

Tatabánya

22:44

7:08

Komárom

22:24

7:28

Győr

22:02

7:49

Csorna

21:40

8:43

Sopron

20:45

10:46

Semmering

18:35

12:05

Graz Hbf

17:20

A vonatban étkezőkocsi is közlekedik, ahol az utazás teljes időtartama alatt szívesen látjuk Önöket. Derüljön jókedvre már a vonaton, hangolódjon a vásári forgatagra: az étkezőkocsiban forralt bort is árusítunk!

Mindenkit szeretettel várunk!

A nemzetközi menetjegyek forintban vagy bármely nemzetközi pénztárunkban – a MÁV-START Zrt. által meghatározott alábbi árfolyamon – euróban is fizethetők. Ha nemzetközi utazásához több információt szeretne kapni, kérjük, hívja a MÁVDIREKT-et a +36 (1) 3 49 49 49-es számon, vagy keresse fel nemzetközi jegykiadó-helyeinket.

A nemzetközi jegyek vásárlásakor alkalmazott árfolyam: 

1 € = 330 Ft

(máv)

 

A fotó illusztráció

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7115267172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása