BORKAI PLASZTIKAI MŰTÉTRE MENT? Győr polgármesterének nem elég vastag a bőr a képén?
2019. október 29. írta: BoldiG

BORKAI PLASZTIKAI MŰTÉTRE MENT? Győr polgármesterének nem elég vastag a bőr a képén?

kozgyules-alakulo-gyor-azonnali-hu.jpg

Nem díszes ünnepélyen, hanem elbújva egy kis teremben adták át a képviselői megbízóleveleket Győrben.

A nemrég még fideszes Borkai szexceleb-polgármester által tematizált közéletben újabb mérföldkőhöz érkeztünk tegnap, hiszen a képviselők átvehették a megbízóleveleiket. Ugyan ott lett volna a helye, de az újra megválasztott polgármesternek csak az autóját látták a városháza előtt, nem jelent meg a képviselők megbízóleveleinek átadásán.

A korlátozottan jelenlévő győriek meglehetősen ciki pillanatokat élhettek, amit hangos füttyszóval ki is nyilvánítottak hétfőn a városházán. Ezt a fideszes többség nem tolerálta, így néhány tüntetőt hamar kitessékelték, de akciójukat a városháza előtt folytatták, amit a képviselők a hangerő okán végig hallottak.

A szex- és korrupciós botrányba keveredett Borkai Zsolt polgármester is az épületben tartózkodott, legalábbis az autója alapján, de a megbízólevél átadásán nem tisztelte meg a képviselőket.

Igaz, vannak, akik szerint a győri ítélőtábla előtt fekvő eljárás miatt nem is kaphatja meg a polgármesteri megbízólevelét, ott támadta meg most az ellenzék a helyi választási bizottság döntését.

Nem sokkal később egyébként a parkolóból eltűnt a polgármesteri Audi A8-as.

A zavar egyébként máshol is tetten érhető, ugyanis Radnóti volt polgármester Facebook oldalán legalább a képviselői megbízólevél átvétele posztolásra került, a másik győri volt alpolgi, Dr. Fekete Dávid oldalán ugyanakkor egy szó sem esett. 

Ebből is látszik, hogy erősen csikorognak a fideszes kerekek, a Borkai-ügyet sem lenyelni, sem kiköpni nem tudják.

kép: azonnali.hu

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr1515269732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása