“GRUPPEN” BORKAI ÁTVETTE A MEGBÍZÓLEVELÉT: Nem engedi, hogy a győriek fellélegezzenek
2019. november 01. írta: Smitt Róbert Író

“GRUPPEN” BORKAI ÁTVETTE A MEGBÍZÓLEVELÉT: Nem engedi, hogy a győriek fellélegezzenek

borkai_1.jpg

A szavazók 44,3 százaléka ismét Borkai Zsoltot választotta Győr polgármesterének – jelentette be csütörtökön a városházán a helyi választási bizottság elnöke, majd átadta neki a megbízólevelet.  Borkai megköszönte a bizalmat, hozzátette: nem volt egyszerű az elmúlt egy hónap sem neki, sem a győrieknek.

Borkai “Gruppen” Zsolt, a kisalfold.hu beszámolója szerint annyit mondott: "szeretnék köszönetet mondani minden győrinek. Az elmúlt egy hónap sem a győriek, sem jómagam számára nem volt egy egyszerű időszak. Szeretném megköszönni - nagy tisztelettel - a győrieknek, mert kitartottak mellettem, s értékelték az elmúlt 13 év munkáját, ami együtt, közösen valósítottunk meg.

Azt tudom ígérni a győrieknek, hogy az elkövetkezendő időszakban is az elmúlt időszakhoz hasonló intenzitással igyekszem közreműködni és fejleszteni a várost a képviselő-testülettel. Találkozunk az alakuló értekezleten, mely időpontjáról jövő héten adok számot" - közölte, majd távozott: kérdezni nem lehetett tőle.

Hát persze, hogy átvette a megbízólevelet, és persze hogy nem lehetett kérdezni tőle semmit. Mit is lehetne, hogy ha már megalázta a jó keresztényeket, nem érzi-e kötelességének morális okokból lemondani a polgármesteri címről? Hát már meg kellett volna tenni régen, tehát Zsoltink legalább kétszer megbukott a jachtozás óta, erkölcsileg már nem lehet felelősségre vonni, mert már nincs neki olyan. Önkritikát gyakorolni és csak finoman szépen, ahogy a hajó megy a…, na, de hagyjuk is. Borkai nem adja meg a győrieknek a fellélegzés lehetőségét, hogy lemossák magukról a gyalázatot, amit az első emberük okozott. Ki tudja, lehet, hogy ez is hatalomtechnikai kérdés, és még nem adták ki neki a végső parancsot, de valamikor tutira félre kell, hogy álljon. 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr7515277250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása