ŐK IS A CSODÁRA VÁRNAK: Újabb SMA-beteg csecsemő, Noel kezelésére gyűjtenek
2019. november 01. írta: Smitt Róbert Író

ŐK IS A CSODÁRA VÁRNAK: Újabb SMA-beteg csecsemő, Noel kezelésére gyűjtenek

image.jpg

Egy romániai magyar család kezdett pénzgyűjtésbe Noel számára, aki ugyanabban a ritka betegségben szenved, mint Zente és Levente.Zente és Levente után egy újabb SMA-betegségben szenvedő kisfiú, Noel kezelésére kezdtek pénzgyűjtésbe - írja a család Facebook-posztjára hivatkozva az atv.hu.

A romániai Bihar megye egyik kistelepülésén élő család alig pár hónapos csecsemője ugyanabban a ritka betegségben szenved, mint Zente és Levente (a két fiú számára nagyon hamar összejött a pénz a több százmillió forintos kezelésre).  Noel édesanyja azt írta: legnagyobb álmuk, hogy kisfiukat megmentsék.

"Már történt két csoda itt, nem is olyan messze tőlünk, öszintén szeretném, ha az én kis Noelem lenne az újabb csoda főszereplője! Zente és Levente esélyt kapot, most esélyt kérek Noelnek is" - írja az édesanya. A kisfiút egyébként Kolozsváron fogják kezelni, november 5-ére jegyezték elő az első beavatkozásra.

(hvg)

Fotó: Facebook

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr8815277942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása