ELLEPTÉK AZ ÁGYI POLOSKÁK A GYŐRI TŰZOLTÓ LAKTANYÁT: Állítólag az irtás felületes volt
2019. november 04. írta: Smitt Róbert Író

ELLEPTÉK AZ ÁGYI POLOSKÁK A GYŐRI TŰZOLTÓ LAKTANYÁT: Állítólag az irtás felületes volt

tuzolzok_gyori.jpg

24 órás szolgálatban vannak a tűzoltók Győrben, azonban a laktanyában nem tudnak pihenni ugyanis ágyi poloskák lepték el a hálókat. Erről egy névtelen bejelentő panaszkodott a Zsaruellátó nevű Facebook-oldalon, aki videót is küldött a rovarról.

A bejegyzésben, amit azóta valamiért töröltek, azt is leírták, hogy felületes volt az irtás, ők pedig fűtetlen folyosókon, gyereknek való tábori ágyakon vagy tantermekben pihennek.

 Az RTL Klub Híradója megszólaltatta a Katasztrófavédelmet. A győri szóvivő-helyettes azt mondta, múlt csütörtökön valóban találtak ágyi poloskát, de még aznap "szakszerű irtást végeztek" a falvédők mögött és a konektorokban is, a hálókörletet viszont le kellett zárni, így az állomány a győri katasztrófavédelmi kirendeltség fűtött tantermében pihenhet.

Közben a pincében is találtak poloskát, úgyhogy újabb irtást rendelt a Katasztrófavédelem, és azt ígérik az irtást addig folytatják, amíg a probléma meg nem szűnik.

Fotó: honvedelem

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr6215287186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása