GYŐRIEK, TALÁLKOZZUNK A VÁROSHÁZÁN! Borkainak csütörtökön nyilvánosság elé kell állnia
2019. november 04. írta: Smitt Róbert Író

GYŐRIEK, TALÁLKOZZUNK A VÁROSHÁZÁN! Borkainak csütörtökön nyilvánosság elé kell állnia

borkai_zsolt-igertemmindentegyutt.jpg

Csütörtökön lesz a győri közgyűlés alakuló ülése, amelyen valószínűleg Borkai Zsolt polgármester is részt vesz majd.

Csütörtökön tartja a győri közgyűlés az alakuló ülését. A meghívó szerint Borkai Zsolt polgármester és a képviselők ünnepélyes eskütétele a második napirendi pont lesz. Az ülés nyilvános lesz, Pollreisz Balázs, az MSZP városi elnöke a Facebookon posztolta a közgyűlés meghívóját azzal a kommentárral, hogy "Találkozzunk a Városházán!"-írja a hvg.

A szexbotrányhős  győri polgármesetr a jachtos- ügy napvilágra kerülése óta kerüli a nyilvánosságot. Egy hete, amikor a frissen megválasztott önkormányzati képviselők a megbízólevelüket vették át a városházán, a polgármester nem jelent meg a ceremónián, csak az autóját lehetett látni az épület előtt. Néhány tiltakozó bejutott a városházára, és a fideszes képviselőket szépen kifütyülték.  A rendbontókat végül kikísérték.

Borkai végül csütörtökön vette át a megbízólevelét. Micsoda bátorság, mondhatnánk, de minek.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Győrben Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljgyorben@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr9615288310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása