Autósok, figyeljetek! Kemény ellenőrzések a hétvégén!
2017. június 10. írta: Cseri Pál

Autósok, figyeljetek! Kemény ellenőrzések a hétvégén!

hvg.jpg

A három napos kampány ezúttal az ittas vagy bódult állapotban lévő járművezetők kiszűrésére irányul.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata Műveleti Csoportjának éves ellenőrzési terve alapján a rendőrség Magyarország egész területén 2017. június 9. és 11. között a gépjárművek fokozott közúti ellenőrzését végzi -írja a kisalfold.hu.

A TISPOL ellenőrzési terve alapján kerül sor Magyarországon is az Alcohol & Drugs elnevezésű közlekedésbiztonsági ellenőrzés végrehajtására. Az akció a tagállamok által végrehajtott, európai szintű, összehangolt közúti ellenőrzés, a három napos kampány ezúttal az ittas vagy bódult állapotban lévő járművezetők kiszűrésére irányul.

Címmlapfotó: hvg.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljgyorben.hu

Követed már a Boldogulj Győrben oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljgyorben.blog.hu/api/trackback/id/tr3312583005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása